Rubari

Rubari – Moonchild Jewelry je nová značka designérky Lenky Roden, která redefinuje dětské náušnice pro současnou generaci malých slečen. Hravě půvabné, individuálně, lokálně a eticky vyrobené náušnice ze 14k zlata a drahých kamenů dle vlastního výběru posouvají nejen design a zapínání v tomto segmentu šperků, ale především pojetí dětských náušnic jako takových.

Rubari vychází z konceptu ‚Moje první náušničky – Moje první volba‘, který staví na respektu a podpoře individuality malé nositelky. Náušnice jsou tak určeny pro dívky od cca tří let, v době, kdy si zpravidla samy uvědomí, že po takovém šperku touží, a kdy si mohou vědomě zvolit “kouzelný” kamínek, který je intuitivně přitahuje. náušničky Rubari se tak stávají nejen pouhou ozdobou, ale především oslavou sebe sama a talismanem, který holčičkám připomíná jejich první vědomou volbu a energeticky je doprovází na cestě životem. 

Kromě pár kusů skladem jsou šperky vyráběny na objednávku mistry zlatníky v ateliéru na severu Čech s lhůtou 6-8 týdnů. Do každé náušničky si malá majitelka může zvolit jak kamínek, tak písmenko. Výběr kamenů v Rubari špercích je omezen pouze na kameny z nám známých etických zdrojů. 

Design značky náušnic je inspirován půvabem a čistotou dětského světa – jeho hravostí, nevinností a kreativitou. První kolekce ‚Magical Garden‘ zahrnuje pět motivů: berušku, kytičku, jablíčko, jednorožce a motýlka, vycházejících z pohádky, kterou napsaly Lenčiny dcery.

Rubari je ideální volbou pro rodiče, kteří pro své dcery touží pořídit krásný smysluplný šperk, který nejenom rozzáří pohled, ale i podpoří jejich jedinečnou duši.

Na Festivalu Mini se značka Rubari poprvé představí veřejnosti se svojí první kolekcí náušnic a s prvním typem zapínání. 

www.rubari.cz