První znaky

Objevte kouzlo rané komunikace a vzájemného porozumění dětí a rodičů. PRVNÍ ZNAKY jsou dětské knížky a výukové kartičky od české autorky Hanky Štolbové se znakováním pro slyšící miminka a batolata. 

Krátké veršované příběhy o zvířátkách, doplněné o znaky, přináší malým dětem i rodičům hlubší povědomí o důležitosti a výhodách propojení slova, obrázku a pohybu. Díky trojitému vjemu děti lépe chápou koncept a souvislost mezi slovy či jejich významem. A nejen to: „Znakování s miminky je efektivní komunikační systém, který aktivně rozvíjí oblast řečového centra v mozku a podporuje rozvoj mluveného slova. Zároveň děti učí, jak se mohou pomocí cílených pohybů ručiček dorozumět se svým nejbližším okolím, přestože ještě nemluví. Děti si časem tuto schopnost osvojí a aktivně se začnou zapojovat do běžné každodenní komunikace se svými blízkými. Ve velmi brzkém věku tak dokáží vyjádřit své potřeby i přání a nemusí už tolik plakat.“

Nenechte si ujít krásné ilustrace od Zuzany Korčákové, které okouzlí malé i velké. Kromě stávajících produktů vám na festivalu mini představíme novinku Mýval a rybka, nyní dostupnou v předprodeji. Buďte mezi prvními a přijďte si zajistit svůj výtisk s předstihem!

www.prvniznaky.cz